Košarica 0 Košarica je prazna 0
Xiaomi
Jamstvo: 24 mj
Cijena
30,00
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 30.00
Kartice 6 rata: 30,00 / već od 5,00 /mj
Kartice 12 rata: 30,00 / već od 2,50 /mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 70,00

Vrijeme isporuke: do 2 radna dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Xiaomi Smart Camera C200 vrhunsko je rješenje za videonadzor s 1080P HD videom, naprednom detekcijom pokreta, daljinskim upravljanjem putem pametnog telefona, dvosmjernim zvukom, noćnim vidom, podrškom za utor za mikro SD karticu i ugrađenom funkcijom pomicanja i naginjanja za pun pogled na sobu.

O proizvodu

Xiaomi Smart Camera C200 ultimativno je rješenje za kućni nadzor. Ova visokotehnološka kamera dizajnirana je s naprednom AI tehnologijom, pružajući ti kristalno čist 1080P HD video i naprednu detekciju pokreta. Kamerom se može daljinski upravljati putem pametnog telefona, što ti omogućuje da nadzireš svoj dom s bilo kojeg mjesta na svijetu. Uz pomoć dvosmjernog zvuka također možeš komunicirati s ljudima u prostoriji. C200 također ima ugrađenu značajku noćnog vida, koja osigurava da možeš jasno vidjeti čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Uz to, Xiaomi Smart Camera C200 dolazi s utorom za micro SD karticu koji podržava do 64 GB pohrane, tako da možeš jednostavno snimati i spremati snimke. Pametna kamera također ima ugrađenu funkciju pomicanja i naginjanja, što ti omogućuje da daljinski upravljaš smjerom kamere, dajući vam potpuni pregled prostorije i osiguravajući da ništa ne propustiš. Sa svojim elegantnim, kompaktnim dizajnom, Xiaomi Smart Camera C200 neprimjetno se uklapa u svaki dom. Zaštiti svoj dom i svoje voljene uz Xiaomi Smart Camera C200.

Xiaomi Smart Camera C200 – nadzorna kamera
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno
Komentari
Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni proizvod

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!
Xiaomi Smart Camera C200 – nadzorna kamera

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel