Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Kobo
Garancija: 24 mj
Šifra: 148211

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Veličina zaslona
Veličina zaslona
6"

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Kobo Aura e-čitač stvoren oduševit će svakog ljubitelja knjiga svojim 6“ Carta E Ink zaslonom. Čitajte knjige satima bez umora tako da prilagodite osvijetljenje i fontove svojim potrebama. Pretražite Kobo e-knjižaru prema preporukama i nađite savršenu knjigu za sebe i to sve bez straha da ćete ostati bez baterije!

O proizvodu

Otkrijte jednostavno i prirodno iskustvo čitanja s Kobo Aura i izgubite se u pričama na njegovom 6“ Carta E Ink zaslonu osjetljivom na dodir. Lagan komfornog dizajna stvoren je za čitanje satima.
Baš kao i printana stranica može se čitati bez problema i na direktnom suncu bez odsjaja. Možeš i osvijetliti svoje čitateljsko iskustvo u uvjetima lošeg ili nikakvog osvijetljenja pomoću ugrađenog osvijetljenja koje možeš prilagoditi svojim potrebama. Nije bitno da li si u krevetu ili na plaži iskustvo čitanja na Kobo Aura čitaču je jednako.
Zbog svog jednostavnog dizajna Kobo Aura čitač možeš nositi sa sobom kud god želiš. Nećeš nikada ostati bez materijala za čitanje uz 4GB unutarnje memorije u koju možeš pohraniti i do 3000 knjiga! Trajanje baterije od čak 2 mjeseca omogućava da bezbrižno ponesete svu svoju literaturu sa sobom na dugo putovanje bez brige da će se baterija isprazniti!
Izaberi font koji ti najviše odgovara od 11 ponuđenih tipova i 40 veličina. Prilagodi margine, označi najdraže rečenice iz teksta, dopiši svoje bilješke ili potraži riječ u ugrađenom riječniku samo jednim dodirom prsta! Mogućnosti su neograničene s Kobo Aura čitačem.
Jesi li ikada završio knjigu i htio odmah započeti novu? Sada je sve moguće s instantnim pristupom Kobo e-knjižari s tvog uređaja. Nađi knjigu koju želiš pomoću jednostavne pretrage, osobnih preporuka stvorenih prema tvojim navikama čitanja ili čitanjem komentara i preporuka ostalih ljubitelja knjiga.

KOBO e-Book čitač Aura 2nd Edition: crni
Tehničke karakteristike
IZDVOJENO Veličina zaslona 6"
MREŽA Tehnologija Wi-Fi
KUĆIŠTE Težina 180 g
Dimenzije 159 x 113 x 8.5 mm
ZASLON Vrsta Carta E Ink zaslon na dodir
Dimenzije 6"
Rezolucija 1024 x 768 piksela
MEMORIJA Unutarnja memorija 4 GB
POVEZIVANJE USB MicroUSB
BATERIJA Vrijeme reprodukcije Do 8 tjedana
Introducing the new Kobo Aura

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.