Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Evolveo
Garancija: 24 mj
Šifra: 156444
-15%
Ušteda 423,31 kn
Cijena za jednokratno plaćanje
2.199,00 kn
1.775,69 kn
?

   

Cijena za plaćanje na rate: 1869.15
Kartice 6 rata: 1.869,15 kn / već od 311,53 kn/mj
Kartice 12 rata: 1.869,15 kn / već od 155,76 kn/mj
PDV uključen u cijenu

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Foto plati za registrirane korisnike

Za mogućnost brzog načina plaćanja putem 2d bar kôda potrebno se prijaviti. Ukoliko nemaš korisnički račun, besplatno se registriraj.

Foto plati
Brzi način kupnje pomoću 2D bar koda za plaćanje
Dodaj u košaricu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 200 kn

Vrijeme isporuke: do 5 radnih dana
Artikl je moguće kupiti i u trgovini:

Ukoliko trebaš pomoć u kućanstvu tu je Evolveo Robotrex H9 usisavač! Tihog motora, jake baterije i izvrsno opremljen za čišćenje tvojih podova i tepiha, ovaj usisivač postat će ti najbolji prijatelj u svakodnevnim poslovima!

O proizvodu

Evolveo robot usisivač opremljen je pametnom navigacijom zbog koje je jednostavno njime upravljati preko pametnog telefona. Zahvaljujući upravo pametnoj navigaciji robot ne prelazi preko iste površine više puta i vrlo brzo je u stanju u potpunosti očistiti stan.
Evolveo Robotrex H9 usisivač opremljen je WiFi modulom koji omogućava spajanje na kućni Internet i samim time upravljanje tvojim usisivačem preko aplikacije. Aplikacija ti omogućava promjenu programa čišćenja, mijenjanje usisne snage, provjeravanje prostora koji je očišćen i postavljanje plana za čišćenje u aplikaciji. Aplikacija ti omogućava provjeru baterije samog uređaja, a kompatibilna je s Android i iOS sustavima.
Usisivač je opremljen s zamjenjivom 350 ml posudom i krpom s mikrovlaknima koja ti omogućava čišćenje do 200m kvadratnih sa samo jednim punjenjem. Četke na usisivaču skupljaju prašinu i omogućavaju bolje čišćenje brisanjem.
Sustav četki kod Evolveo Robotrex H9 usisvača čini rotirajuća centralna četka s gumenim dijelovima zbog čega je omogućeno usisavanje tepiha kao i običnih podova te od para antistatičkih četki sa strane koje omogućavaju čišćenje kuteva i teško dokučivih mjesta.
Može se programirati točno određeno vrijeme kada proces čišćenja treba početi, a motor mu je tih te neće ometati ukućane tijekom čišćenja. Opremljen je senzorima koji sprječavaju pad sa stepenica, te štite tvoje pokućstvo od udaraca ili oštećenja.
Baterija ima kapacitet 2500 mAh koji omogućava da odradi cjelokupni proces čišćenja bez dodatnih punjenja. Kada je baterija prazna ili kada je proces čišćenja gotov usisivač se sam vraća u bazu, a kada se baterija napuni automatski se punjenje prekida i time se spriječava pretjerano zagrijavanje baterije.

Evolveo Robotrex H9 usisavač
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Univerzalno

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.