Tvrtka Mobis electronic d.o.o. započela je s radom u Hrvatskoj 1992. godine. Od tada aktivno sudjelujemo u razvoju hrvatskog telekomunikacijskog tržišta kroz suradnju s različitim svjetskim tvrtkama iz industrije. Nudimo vrhunske proizvode koji pružaju najbolje korisničko iskustvo mobilne tehnologije te pažljivo odabiremo, uvozimo i distribuiramo uređaje i usluge najpoznatijih svjetskih brandova.

Našim kupcima osiguravamo:

  • 100% sigurnu kupovinu
  • besplatnu dostavu (vrijedi za narudžbe iznad 70,00€ i za cijelu Hrvatsku, trošak dostave za narudžbe manje od 70,00€ iznosi 3,85€)
  • brzu i sigurnu isporuku
  • mogućnost povrata u roku od 14 dana
  • podršku kupcima (01 6188 514 ili info@mobis.hr)

 

Više o uspješnom poslovanju tvrtke Mobis electronic možete pronaći na korporativnoj stranici klikom na www.mobis-electronic.com. 

Naši partneri

Od 1994. godine djelujemo kao ovlašteni distributer tvrtke Nokia Corporation, najvećeg svjetskog proizvođača mobilnih uređaja i opreme. 

Danas uspješno surađujemo s respektabilnim partnerima i brandovima kao što su Xiaomi, Samsung, Huawei, Amazfit, JBL i mnogi drugi.

Naši djelatnici

Tvrtka zapošljava velik broj stručnjaka iz područja ekonomije i elektrotehnike. Naši se zaposlenici redovito usavršavaju kako bi održavali visoku razinu znanja i kvalitete usluge u području marketinga, prodaje, logistike, računovodstva, servisa i tehničke podrške. 

Naša misija

Cilj nam je pružiti najbolju ponudu mobilnih uređaja, usluga i dodatne opreme svakom korisniku te vrhunsku podršku za održavanje istih.

Zavirite u atraktivnu mobis.hr ponudu