Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
PlayStation
Šifra: 150970

Bitno nam je da ste zadovoljni!

Mogućnost povrata robe u roku 20 dana

Proizvod trenutno nije dostupan.

Ako si zainteresiran za ovaj proizvod pošalji nam upit.
Provjerit ćemo dostupnost i javiti ti u što kraćem roku.

Bori se za slavu u zabavnim miniigrama s lukavim voditeljem i provedi nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima u igri Frantics za PlayStation 4 konzolu!

O proizvodu

Frantics se sastoji od 15 zabavnih miniigara za najviše četiri igrača u kojima se natječeš u svemu, od mahnitih akcijskih borbi u areni do strateških poteznih igara.
Ekskluzivno za PS4 ova PlayLink igra izaziva te da osvojiš više „kruna“ od svojih prijatelja. Ostavi svoj bežični upravljač DUALSHOCK 4 po strani – ovdje jednostavno upravljaš svojim pametnim uređaj – povlači prstom, naginji, protresi i preokreni svoj put do pobjede. Svatko to može!
Ali oprez... lukavi i manipulativni Lisac tu je da zakuha stvar. Koristeći mito i prenoseći tajne poruke i misije svakom igraču putem svojega mobilnog uređaja ova te igra potiče na sabotažu i izdavanje suparnika na svakom koraku.
Uz nestašluke ovog lukavog lisca koji ti cijelo vrijeme mijenja način igranja, morat ćeš biti pronicljiv da bi uspio.
Friendless Runner – Dođi do cilja prije svih nakon utrkivanja stazom punom nasumičnih prepreka – i neprijateljskih zamki iz Liščeve torbe prepune trikova.
Icicle Pickle – Ostani posljednja uspravna životinja na skliskoj platformi gdje je i mirno stajanje uspjeh -ne boj se skočiti na suparnikova ramena radi vlastitog opstanka.
Dough Knights – prikupi što više krafni u zadanom vremenu u prepunoj areni u kojoj možeš bockati i udarati svakog protivnika koji ti stoji na putu
ParaChuchu – Tko može ostati miran i posljednji otvoriti svoj padobran u igri slobodnog pada pilića?
Bomb Slingers – Preživi što duže možeš u areni gdje bombe padaju na sve strane – po mogućnosti, bacajući ih na svoje protivnike!
Trappy Fields – Prevari svoje protivnike da stanu na mine dok ti grabiš nagradnu juhu i nosiš je natrag na cilj.

Frantics igra za PS4
Tehničke karakteristike
NAMIJENJENO Namijenjeno Za PlayStation uređaj
Frantics | Gameplay Trailer | PlayLink

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Prijavi se na newsletter.