Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. travanj 2020.

Huawei P40 seriju krasi inovativni dizajn, jaki procesori , a za sve ljubitelje dobre fotografije donosi brojna iznenađenja.

Po čemu se ističe Huawei P40 serija?

Huawei asistent Celia

Danas je svima potreban pouzdan asistent, a Huawei  je predstavio Celiu. Ona razumije govorene naredbe i tu je da zabilježi tvoje sastanke u kalendar, uspostavlja pozive ili odgovara na poruke. Također, može prevoditi jelovnike, provjeriti kalorije u hrani ili namjestiti alarm.

 

AI Remove Passersby - Umjetna inteligencija koja uklanja neželjene prolaznike

Ovo je opcija za svakog ljubitelja savršene fotografije. Uz pomoć umjetne inteligencije uklanja prolaznike iz kadra kombinirajući nekoliko kadrova u jednom. Na taj način dobivaš jasnu pozadinu i ti si u prvom planu!

Refleksija fotografije je prošlost

Huawei se potrudio da refleksija ne uništi tvoju fotografiju. Zahvaljujući AI Remove Reflection uklanja refleksiju i predstavlja fotografije profesionalne kvalitete.

 

Odluči se za Huawei P40 seriju!

 

Huawei P40 pomiče granice fotografije

Huawei P40 serija predstavlja kamere nadograđene sustavom Ultra Vision Leice s kojim snimaš fotografije i videe bezbrižno u bilo koje doba dana.

Kamere koje daju novu dimenziju tvojim fotografijama

Bogate, jasne, čiste, pune detalja su fotografije s 50 MP kamerom. Kamera ima HUAWEI Ultra Vision senzor tako da noćno osvjetljenje ne predstavlja problem. Detalji i izoštrene boje krajolika, arhitektura ili fotografije tvog društva su u visokoj kvaliteti, a makro objektiv na impresivan način otkriva najsitnije detalje s udaljenosti od 2,5 cm.

Samopouzdanje dolazi s 32MP kamerom

Kamera savršeno ilustrira tvoje lice, a rezultat je prirodna selfie fotografija. Boje na fotografiji su prirodne i jasne i daju realistični ton kože.  Sefie kamera ima mogućnost višestrukog fokusa.

Brzina, dugotrajnost baterije nikoga ne ostajanju ravnodušnim

Kirin 990 5G čipseta inovativni, jaki procesor s kojim Huawei P40 postiže veliku učinkovitost. Novi mehanizmi umjetne inteligencije nadograđuju bateriju kapaciteta 3800 mAh za ostvarivanje duljeg vremena rada ovog telefona.  A kada zatreba, HUAWEI SuperCharge bežično punjenje od 27W brzo će te vratiti u pokret!

Kupi Huawei P40!

 

Huawei P40 Pro - smartphone koji stvara nezaboravne video materijale

Huawei P40 Pro serija predstavlja kamere s kojima možeš snimati u svim uvjetima, u bilo koje vrijeme ili na bilo kojoj udaljenosti. Četiri kamere nadograđena s Ultra Vision Leice umjerenom inteligencijom.

50MP kamera prikazuje fotografije s detaljima, bogatih tekstura i boja.  SuperZoom kombinira nekoliko objekata u kompaktnom kućištu s kojim možete jasno prepoznaje objekte koji se nalaze ispred vas ili jako daleko. Također, daje mogućnosti zumiranja do 50x.

40MP širokokutan kamera snima 4K rezoluciji pri slabom osvjetljenju. Za kreiranje profesionalnih fotografija s bookeh efektom daje 3D Depth Sensing kamera. Uz ovo kamere sve se nalazi bliže, rezolucija je savršena ,a preciznost boja će te ostaviti bez daha. Predanja kamera nadograđena je autofokusom s IR kamerom za dubinu s kombiniran je s prirodnim bookeh efektima.

Videozapisi za uspomene

Putite mašti na volju i svoju kreativnost u stvaranju videozapisa pokaži sa 40 MP širokokutnom kamerom. Snimi svoje trenutke za pamćenje poput u vrhunskoj 4K kvaliteti i bez neželjenog efekta gibanja.

Kupi Huawei P40 Pro

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel