Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 14. travanj 2020.

Nosiva tehnologija postala je nezaobilazan dio našeg svakodnevnog života pa nam tako Huawei ponovno predstavlja novi proizvod koji nas oduševljava – Huawei Watch GT2 E

Moderan dizajn za svaki stil

Ovaj sat ima izdržljivi okvir od nehrđajućeg čelika koji se stapa sa sportskim remenima različitih boja. Ugodan i lagan za nošenje ovaj sat ima AMOLED HD zaslon veličine 1.39“ na kojem možeš mijenjati lica ovisno o svojim željama. Osim toga postoji mogućnost da na naličje sata staviš sve one informacije koje su ti ključne poput broja prijeđenih koraka, prijeđene udaljenosti, otkucaja srca i slično.

Baterija koja te neće iznevjeriti

Huawei Watch GT2 E u sebi ima ugrađen Kirin A1 procesor koji ti osigurava odlične radne performanse, a da pri tome ima malu potrošnju baterije. Zbog posebnih algoritama troši manje energije u odnosu na druge satove pa ti baterija traje do nevjerojatnih dva tjedna. To je sloboda koju svi želimo.

Huawei Watch GT2 E nudi novu paletu sportova

Ako si jedan/jedna od onih koji se bave sportovima koji nisu toliko uobičajeni ovaj sat je kao stvoren za tebe! Huawei je na ovaj sat dodao čak 85 rekreativnih načina vježbanja pa sada možeš pratiti svoj napredak u penjanju po stijenama, parkouru, skateboardingu i još mnogo toga.

Klasični načini vježbanja u novom ruhu

Naravno uz nove načine vježbe tu je i 15 klasičnih načina vježbanja koji su najčešće zastupljeni poput trčanja, vožnje bicikla, šetnje ili plivanja. Huawei Watch GT2 E daje ti precizne podatke u realnom vremenu pa možeš lako pratiti svoj napredak, a uz to podržava i GPS i GLONASS sustave pa možeš pratiti prijeđene udaljenosti tijekom vanjskih aktivnosti.

Fitness parametri u modernom dizajnu

Oni najvažniji fitness parametri koje tražiš sada su na Huawei Watch GT2 E sportskom satu! Sat prati maksimalni primitak kisika u jedinici vremena poznatiji kao VO2Max, nudi ti mogućnost osobnog fitness trenera s više od 10 glasovnih tečajeva, prati učinak aerobnih i anaerobnih vježbi, vrijeme oporavka te intenzitet treninga. Uz to automatski prati sve tvoje aktivnosti i prepoznaje ih.

Sitnice čine razliku koja te tjera naprijed

Ponekad su dovoljne sitnice da te motiviraju poput omiljene pjesme ili dobrog sna. Zato Huawei Watch GT2 E sat prati razinu stresa kroz dan, prati tvoj san kroz noć, a kada je vrijeme za vježbu nudi ti mogućnost slušanja glazbe preko njega za bolji učinak vježbe. Da tako je, možeš pohraniti do 500 svojih omiljenih pjesama na ovaj sat!

I ne brini za sve trenutke kada nisi blizu svog pametnog telefona, sve tvoje poruke i obavijesti bit će s tobom na tvom satu. Zar to nije sve što želiš? Jer mi smo očarani.

Kombinacija za pobjednike

Ako ti se svidjelo što si pročitao/pročitala u Huawei Watch GT2 E pametnom satu, ovo će ti se svidjeti još više! Sada ti nudimo savršenu kombinaciju za unaprijeđenje tvoje tjelesne forme i poboljšanje tvog zdravlja, a to je kombinacija sata i Huawei Fat Body vage. 

Huawei Fat Body vaga - partner za bolju motivaciju

Huawei Fat Body vaga dolazi u nježnoj bijeloj boji i ima minimalistički dizajn koji će te oduševiti. 

Vaga radi analizu devet različitih tjelesnih elemenata u jednom mjerenju: težina, postotak masti u tijelu, indeks tjelesne mase, razina proteina, viscelarna masnoća, mišićna masa, postotak vode u tijelu, koštana masa i stopa bazalnog metabolizma. Svi parametri pažljivo se pohranjuju u Huawei Health aplikaciju, zajedno sa parametrima iz Huawei Watch GT2 E sata te možeš pratiti svoj napredak kroz vrijeme. 


 

Želim Huawei Watch GT2 E!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel