Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 18. prosinac 2020.

Kraj 2020. godine sve je bliže, a to znači da je vrijeme za sažetak i izdvajanje najpoželjnijih i najboljih modela u ovoj godini. Ovu godinu definitivno je obilježio dolazak 5G signala pa tako i uređaja koji podržavaju isti, veliki zasloni i moćne baterije. Nekima je pametni telefon zamijenio računalo, neki ga koriste striktno poslovno, a neki za multimediju i igrice. U ovom blogu saznat ćeš kojih 5 mobitela se plasiralo u najbolje mobitele 2020. godine!

1. Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro svakako je model na tržištu sa najboljom kombinacijom kamere, baterije i fluidnosti kod korištenja. Opremljen je četverostrukom kamerom sa 50 MP Super Seansing glavnom kamerom i mnoštvom zanimljivih tehnologija koji će ti pomoći da postigneš profesionalne fotografije jednim klikom. Iako ne podržava Google aplikacije, sve potrebno moguće je preuzeti putem Huawei službenog servisa, AppGallery ili sve željene aplikacije možeš učitati putem web preglednika.

 

Savršenstvo u jednom uređaju kupi već danas 

2. Xiaomi Mi 10T Pro

Ovaj model donosi nam unaprijeđene performanse i 25% manju potrošnju baterije u isto vrijeme, uz poseban sustav hlađenja tvog uređaja. Xiaomi Mi 10T Pro opremljen je baterijom od čak 5000 mAh sa tehnologijom brzog punjenja pa za manje od sat vremena možeš vratiti uređaj na maksimum. Ne treba zanemariti niti vrhunsku 108 MP kameru koja pomiče granice i još je responzivnija i omogućava ti snimanje 8K Ultra HD videa.

Otkrij fotografa u sebi klikom na link

3. OnePlus 8T

Ultra brzo punjenje, vrhunski 120 Hz zaslon i fluidan rad – sve u jednom uređaju. Model osvaja iskustvom pregleda fotografija, videa i ostalog multimedijalnog sadržaja uz nevjerojatno jasne detalje. Za one koji su laptop ili računalo zamijenili za mobitel, OnePlus 8T svakako je model za njih. Fluidni AMOLED zaslon, veličine 6.55“ izuzetno je precizan pa tako sadržaj dolazi do izražaja. Niti baterija neće razočarati koja može biti napunjena na 100% za samo 39 minuta, pa tako nećeš propustiti zabilježiti niti jedan trenutak sa odličnom četverostrukom kamerom.

 

Kupi i ne propusti niti jedan trenutak uz ultra brzo punjenje


4. Samsung Galaxy S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 Ultra donosi ti svaki mogući feature koji si možeš zamisliti. Impresivan zaslon, fantastičan spoj kamera i gladak i brz rad je sve što ćeš naći u ovom uređaju. Jedan od najboljih i najimpresivnijih zaslona krasi ovaj uređaj, 6.9“ Dynamic AMOLED Infinity-O sa različitim rezolucijama, stopama osvježenja i savršenim aspektom boja. Procesor također nije razočarao, Qualcomm Snapdragon 865 uparen sa 12 GB RAM-a radit će brzo i glatko koju god aplikaciju otvorio, dok mu baterija od 5000 mAh omogućuje i do dva dana rada bez punjenja.

 

  Kupi mobitel ultra specifikacija

5. Apple iPhone 12

Tradicionalno, kao i sve godine, Apple je izbacio novu seriju pametnih telefona, iPhone 12. Uređaji su opremljeni sa najbržim čipom do sada, produženim vijekom trajanja baterija i novim dvostrukim sustavom kamera. Pokreće ga Apple A14 Bionic čipom koji stavlja fokus na učenje duž cijelog čipa, za iskustvo bolje nego ikada do sad i podržava 5G vezu. Jezgre su u mogućnosti obaviti kompleksne radnje brže nego ikad. Novi dvostruke sustav kamera, omogućava ti da široki pregled onoga što se događa izvan tvoje fotografija i omogućava ti da to fotografiraš tako da je gotovo nemoguće da snimiš lošu fotku! Također, baterija je opremljena tehnologijom brzog 20W punjenja tako ćeš moći uživati u ovom uređaju neprekidno i biti stalno u pokretu.
 

Nemoguće je snimiti lošu i fotku - uvjeri se sam 

 

 

 

 

 

Trebaš novi mobitel? Mobis.hr - najbolji izbor mobitela

 

 

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel