Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 11. listopad 2021.

U petak, 8.10.2021. mobis.hr još jednu godinu za redom oduševio je stručni žiri e-Commerce Hrvatska i osvojio tri nagrade za najbolji webshop u Hrvatskoj.  Glavna nagrada i titula najboljeg webshopa u Hrvatskoj pripala je mobis.hr koji je uz to osvojio i prvo mjesto za najbolji User Experience i najbolji SEO, drugu godinu za redom.

U kategoriji UX, ocjenjivala se naslovnica, stranice kategorije, proizvodi, košarica, proces naplate i tražilica. U SEO kategoriji koja se odnosi na optimizaciju stranice za tražilice i ostali faktori koji čine dobro optimiziranu online trgovinu, ocjenjivala se tehnička optimizacija, optimizacija kategorija, optimizacija proizvoda, content, linkbuilding i on-page optimizacija.

Zahvaljujući osvojenim nagradama iz ove dvije kategorije, važno je istaknuti i ovu treću, najvažniju, za najbolji webshop u Hrvatskoj, gdje su se ocjenjivali svi parametri za optimizaciju stranice, jednostavnu i sigurnu kupnju i naplatu, vođenje procesa kupnje, content, linkbuilding i naprednu tražilicu.

Mobis.hr već dugi niz godina ostvaruje izniman uspjeh, a uz kupce smo i ovaj put osvojili struku. Webshop je dio Mobis-electronic d.o.o. tvrtke koja uspješno posluje više od 25 godina i opravdava povjerenje kupaca. Zato niti ne čudi što smo od strane Shopper's Mind istraživanja, već u prvoj godini poslovanja dobili cerfitikat za CERTIFIED SHOP®, nacionalnu oznaku povjerenja, koju i danas uspješno opravdavamo.

U zadnjih godinu dana smo osim odlične ponude pametnih telefona, tableta i nosive tehnologije, proširili svoj asortiman proizvoda na sve popularnije pametne uređaje za dom, romobile i televizore. Upravo zbog toga svatko će pronaći nešto za sebe, a da se proces kupnje olakša razvili smo i napredna tražilica koja pruža vrhunsko iskustvo korištenja.

Obzirom da svakodnevno vodimo brigu o optimizaciji webshopa i osluškujemo potrebe kupaca u napšoj ponudi mogu se pronaći svjetski brendovi pametnih telefona kao što su Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei, Nokia, Alcatel i mnogi drugi. Svaki uređaj moguće je i usporediti, tako da kupac može izabrati baš onaj koji mu odgovara, a zahvaljujući multimedijalnom opisu proizvoda uz fotografije i tekstove vrlo je lagano doći do svih potrebnih informacija.

Proces plaćanja u našem webshopu u potpunosti je siguran, dok će svi vaši podaci biti zaštićeni. Uz plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa, moguće je plaćanje PayPalom te Diners, American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Discover karticama, putem virmana, opće uplatnice ili Internet bankarstva. Svi koji se odluče na plaćanje karticom, svoju narudžbu mogu platiti jednokratno ili do 12 rata. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 500 kuna.

 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (6)
Marijo Kovač 12.10.2021.
Odlični proizvodi s garancijom,ljubazno i profesionalno osoblje s uvijek edukarivnim savjetima..i dalje vam želim daljnji i uspješni rad,svo dobro cijelom osoblju želi vam vaš klijent Marijo Kovač,Pakrac
Odgovori
Nives Tomac 13.10.2021.
Pozdrav Marijo, drago nam je da si zadovoljan s našim webshopom i što pratiš naš blog. Najveća nagrada nam je zadovoljstvo naših kupaca. Hvala na pozitivnom komentaru. Lijep pozdrav - mobis.hr tim
Krešimir Latin 12.10.2021.
Dostava je skupa. Drugi imaju manju cijenu dostave. Ostalo je sve u redu. Čestitam. Lp Krešimir
Odgovori
Nives Tomac 13.10.2021.
Pozdrav Krešimir, hvala ti na feedbacku. Drago nam je da si zadovoljan s našim webshopom. Uzet ćemo tvoj komentar u obzir i pokušati biti bolji i na području gdje kupci nisu zadovoljni. Lijep pozdrav - mobis.hr tim
Marijo Kovač 11.10.2021.
Odličan izbor od pametnih satova do mobitela,profesionalno i ljubatno osoblje,sigurna prodaja i edukativni savjeti...sve pohvale i nastavite tako i dalje,sve pohvale od sadržaja,izbora do ugodnog i profesionalnog osoblja!Vaš klijent,Marijo Kovač,Pakrac
Odgovori
Nives Tomac 13.10.2021.
Pozdrav Marijo, izuzetno nam je drago da si tako zadovoljan s nama! Uvijek nam je drago čuti da se kupcima sviđa naš način rada to znači da se sav trud isplatio. :) Lijep pozdrav - mobis.hr tim

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel