Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 03. travanj 2023.

Android mobiteli prepuni su nevjerojatnih značajki, ali prava čarolija leži u aplikacijama dostupnim u trgovini Google Play. Postoje mnoge besplatne aplikacije koje vam mogu pomoći da ostanete produktivni, zabavite se i organizirate bolje svoje vrijeme. Ovdje su neke od najboljih besplatnih aplikacija na Android telefonima.

Evernote -  aplikacija za bilježenje obaveza

Evernote je moćna aplikacija za bilježenje koja vam pomaže da pratite svoje ideje, popise obaveza i bilješke. Možete stvarati bilješke s tekstom, slikama i glasovnim snimkama te im pristupati s bilo kojeg uređaja. Aplikacija se također sinkronizira s vašim Google Drive računom.

Izvor: evernote.com

 

Duolingo – aplikacija za učenje jezika

Duolingo je aplikacija za učenje jezika koja nudi zabavne i interaktivne lekcije na više od 30 jezika. To je sjajan način da naučite novi jezik ili uvježbate svoje postojeće vještine. Aplikacija je dizajnirana poput igre, s razinama i nagradama, što učenje jezika čini zabavnijim i privlačnijim iskustvom.

Izvor: Duolingo.com

 

VLC za Android – aplikacija za reprodukciju videa

VLC za Android je media player koji može reproducirati gotovo sve video i audio formate. Podržava titlove, popise za reprodukciju i streaming, što je čini svestranom aplikacijom za reprodukciju medija na vašem Android telefonu.

Izvor: VLC Media Player

 

Adobe Acrobat Reader – aplikacija za čitanje PDF dokumenata

Adobe Acrobat Reader je PDF preglednik koji vam omogućuje čitanje, potpisivanje i označavanje PDF dokumenata a na vašem Android uređaju. To je aplikacija koju moraju imati svi koji redovito rade s PDF-om.

Shazam – aplikacija za otkrivanje glazbe

Shazam je aplikacija za identifikaciju glazbe koja može identificirati naziv i izvođača bilo koje pjesme koja svira oko vas. To je odlična aplikacija za otkrivanje nove glazbe i praćenje omiljenih pjesama.

Izvor: shazam.com

 

Tipkovnica SwiftKey – aplikacija za prilagodbu tipkovnice

Tipkovnica SwiftKey je aplikacija za tipkovnicu koja nudi prediktivni tekst, automatsko ispravljanje i tipkanje prstom. Također podržava više od 100 jezika i nudi mogućnosti prilagodbe kako bi tipkanje na vašem Android telefonu bilo učinkovitije i zabavnije.

Nova Launcher – aplikacija za prilagodbu izgleda zaslona

Nova Launcher je prilagodljiva aplikacija za pokretanje koja vam omogućuje prilagodbu početnog zaslona i ladice aplikacija vašeg Android telefona. Možete promijeniti izgled i dojam svog telefona, dodati nove ikone i widgete i još mnogo toga.

Izvor: novalauncher.com

 

ES File Explorer – aplikacija za upravljanje datotekama

ES File Explorer je aplikacija koja vam omogućuje upravljanje datotekama na vašem Android telefonu. Možete pristupiti datotekama u unutarnjoj i vanjskoj pohrani svog telefona te s lakoćom premještati, kopirati, brisati i dijeliti datoteke.

 

Ovo su neke od najboljih besplatnih aplikacija na Android telefonima. Bilo da tražite alate za produktivnost, aplikacije za učenje jezika, medijske playere ili upravitelje datotekama, ove će aplikacije sigurno poboljšati iskustvo vašeg Android mobitela. Stoga ih preuzmite još danas!

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel