Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 23. prosinac 2021.

U moru pametnih satovi koji su dostupni na tržištu, teško je odabrati najbolji model koji će imati sve mogućnosti koji želimo. U nastavku ti donosimo top 4 modela iz naše ponude pa se nadam da će ti to olakšati izbor

1. Samsung Galaxy Watch 4

Obje verzije Galaxy 4 pametnog sata, klasičan i sportski opremljene su redizajniranim okvirom čime se glatko i bez razdvajanja prelazi od kućišta preko remena.  Satovi podržavaju Android Wear OS što se pokazalo odličnim potezom iz Samsunga obzirom da radi savršeno i vrlo je lagan sa snalaženje i korištenje. Novost u senzorima je senzor za očitavanje strukture tijela, a radi tako da tijelu šalje blage električne valove i pomoću toga može očitati postotak masti u tijelu, BMI indeks, postotak mišića, kosti i količinu vode u tijelu. Pomoću ovog senzora, možeš pratiti kako ti prehrana i sportske aktivnosti utječu na tijelo i zdravlje. Sa Galaxy Watch 4 pametnim satom prati različite vrste aktivnosti da sitnih detalja. Zahvaljujući ugrađenom GPS-u u satu odlično i precizno će pratiti trčanje ili hodanje. Baterija kapaciteta 361mAh potrajat će ti i do dva dana, čak i sa intenzivnim korištenjem.

2. Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3 izgleda vrlo atraktivno, najviše zahvaljujući okviru sata koji je u ravnini sa zaslonom, pa izgleda kao da se sami zaslon preljeva preko rubova. Sami zaslon sata veličine je 1.43“, AMOLED sa rezolucijom od 466x466 piksela te nevjerojatno dobre vidljivosti pri jakom osvjetljenju i suncu i ima automatsko prilagođavanje svjetline. Podržava više od 100 sportskih načina, a zahvaljujući naprednom ugrađenom GPS-u, Beidou, GLONASS-u, Galileo-u i QZSS satelitskom sustavu pružit će savršenu stabilnost signala za odlično vanjsko pozicioniranje. Ovo će sigurno biti odlična informacija za sve planinare i ljubitelje vanjskih aktivnosti. Huawei Watch GT 3 od 46mm ima kapacitet trajanja baterije do 14 dana, dok će modelu sata od 42mm baterija potrajati i do 7 dana.

3. Amazfit Zepp E

Pametni sat je vrlo ugodan za nošenje, tokom cijelog dana i bavljenja sportom. Kućište sata izrađeno je od nehrđajućeg čelika, minimalističkog je dizajna, dok se zaslon lagano zakrivljuje po rubovima. Što se tiče opcija vježbanja, možeš birati između njih 11, a pokazatelji koje možeš pratiti su vrijeme trajanja, potrošene kalorije, puls, tempo, broj koraka, prijeđeni kilometri i ostalo te ćeš kroz aplikaciju moći vidjeti grafove i prikaz svih ovih pokazatelja. Obzirom da koristi GPS kada se poveže s mobitelom, nakon treninga možeš pogledati i mapu svog kretanja. Amazfit Zepp E opremljen je baterijom od 188 mAh koja dolazi sa magnetnim punjačem. Sa učestalim, svakodnevnim korištenje potrajat će ti 5 dana, dok ćeš ju sa standardnim korištenjem isprazniti za otprilike 15 dana. Možeš ju napuniti kroz 2 sata, što ćeš bez problema obaviti tokom noći i pametni sat biti će spreman za dnevne i sportske aktivnosti.

4. Amazfit GTR 3

Pametni sat opremljen je senzorima za mjerenje otkucaja srca, zasićenost kisika krvlju i senzorom za praćenje kvalitete sna, te ima 150 različitih sportskih aktivnosti. Vodootporan je na 5ATM i ima ugrađeni GPS za što bolju preciznost i praćenje. Trajanje baterija također neće razočarati, sa normalnim korištenjem izdržati 21 dan, a 9 sa malo učestalijim. GTR 3 sat ima AMOLED zaslon veličine 1.39“, sa odličnih 1000 nita sa maksimalnom razinom osvijetljenosti.

 

Biraj pravi model za sebe

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel