Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 21. srpanj 2016.

Pronađite najbolje igrice za ljeto, naši prijedlozi za nepresušan izvor zabave dok čekate trajekt, putujete autocestom ili se sunčate na plaži. 

1. Pokemon Go

Najvažnija i najiščekivanija igrica ovog ljeta definitivno je Pokemon Go! Pokemon Go je mobilna aplikacija za vaš pametni telefon koju igrate putem proširene stvarnosti.

Cilj igrice je skupiti sve Pokemone i postati najbolji Pokemon trener. Preuzmite aplikaciju i krenite skupljati svoje nove virtualne prijatelje. Sigurni smo da će ovo biti odličan način da istražite mjesto koje ste odabrali za odmor.

2. Marvel Avengers Academy

Iako su ljetni praznici, vjerujemo da je ovo škola kojoj ćete se rado vratiti. Postanite superjunak, pridružite se ekipi Iron Mana, Thora, Hulka i drugih. Trenirajte zajedno kako bi pobjedili opaku Hydru.

3. Star Wars: Galaxy of Heroes

Za sve fanove koji željno iščekuju novi nastavak Zvjezdanih ratova tu je igrica koja će skratiti čekanje i omogućiti vam igranje sa svim omiljenim likovima. Igrajte se s Luka Skywalkerom, Han Solom, Darth Vaderom te brojnim drugim likovima.

4. WorldBrain

Ako volite igre koje naprežu vaše moždane vijuge onda je WorldBrain prava igrica za vas. Sve što trebate napraviti je premetati redoslijed slova kako bi dobili traženu riječ. Trenutno je dostupno 15 jezika.

Dodatna motivacija je sigurno i činjenica da je jako mali broj ljudi na svijetu završio igru do kraja. Prihvaćate izazov?

5. With Friends

Svi znamo da je sve ljepše kada se dijeli u dvoje. Iskušajte niz igrica namijenjenih vašim mobitelima koje vam omogućavaju da u virtualni svijet na vašem mobitelu ili tabletu povedete i druge ljude oko sebe. Okušajte se u društvenim igrama poput šaha, igri riječi ili virtualnog crtanja.

Ako imate pitanja javite nam se!

Izvor: http://bit.ly/2aeppB4

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel