Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 16. travanj 2018.

Pročitaj listu preporuka za pametne telefone do 1500 kuna. Naglasak ćemo naravno staviti na mobitele za koje ćeš dobiti najveću vrijednost za svoj novac. Podijelili smo ih po kategorijama za jednostavnije snalaženje, a za dodatan savjet uvijek se može obratiti naših educiranim prodajnim savjetnicima. 

 

Mobiteli do 800 kuna 

1. Meizu M5C 

Meizu M5C - mobitel uravnoteženih specifikacija

Meizu M5C pametni telefon koji pruža zaista jedno ugodno iskustvo korištenja, pogotovo ako govorimo o mobitelu koji je u iznimno povoljnom rangu cijena. Za samo 799,00 kuna ovaj model pruža 2GB radne memorije i četverojezgrenim procesorom donosi glatko korištenje, bez „štekanja“. 

Zaslon kompaktne veličine od 5“ i kućište od visokokvalitetnog polikarbonata daje vrhunski stroj za korištenje koji, dobro je reći, i lijepo izgleda. 

 

Odaberi Meizu M5C! 

2. Alcatel Pixi 4 6“ – veliki zaslon od 6“ 

Alcatel Pixi 4 6“ – veliki zaslon od 6“ 

Alcatel Pixi 4 6“, phablet odnosno spoj mobitela i tableta kojeg rijetko možeš pronaći u ovom cjenovnom rangu. Sjajan mobitel koji je kao stvoren za gledanje video zapisa i omiljenih sadržaja na društvenim mrežama upravo zahvaljujući veličini zaslona. 

 

Odaberi Alcatel Pixi 4 6"! 

3. ASUS ZenFone GO 

ASUS ZenFone GO – jednostavan za korištenje i navigiranje već od 649 kuna

Jednostavan i lijep ergonomski dizajn donosi ASUS ZenFone GO u elegantnoj bijeloj i uvijek atraktivnoj sivoj boji svidjet će se svima. 

Dizajn koji se prilagodio upravo korisnicima jer je prilagođen za korištenje i s lijevom i desnom rukom. Na poleđini uređaja nalazi se praktičan i jednostavan navigator u formi gumba koji služi za podešavanje zvuka, snimanje selfija i ponavljanje radnji. 

Kamera dolazi s filterima i automatskim uljepšavanjem, noćnim načinom rada i HDR načinom. 

 

Odaberi ASUS ZenFone GO! 
 

Mobiteli do 1000 kuna

1. Nokia 2 – mobitel za više slobode

Nokia 2 - mobitel za više slobode

Za sve one koji žele Nokia kvalitetu po povoljnoj cijeni najbolji je odabir Nokia 2. Kao što se i očekuje od Nokije uređaj je izrađen od kvalitetnih materijala spoja aluminija i polikarbonata s Gorilla® Glass® zaštitom. Zaista premium kvaliteta. 

Ono što da dodatno izdvaja ovaj mobitel od drugih je i velika baterija od 4100 mAh. 

 

Odaberi Nokiju 2!

2. Alcatel Pixi 4 Plus Power – ogromna baterija za reverzibilno punjenje

Alcatel Pixi 4 Plus Power – ogromna baterija za reverzibilno punjenje

Ogromna baterija s velikim kapacitetom od 5000 mAh koji može poslužiti i kao powerbank s brzim punjenjem koja je prava rijetkost ovom cjenovnom rangu.  

Ono što čini Alcatel Pixi 4 Plus Power još boljim je i veliki pregledni Full HD zaslon visoke rezolucije za sve multimedijske sadržaje. Od kamere dostupna je stražnja 8MP kamera s autofokusom i LED bljeskalicom za kvalitetne fotografije i u uvjetima slabog osvjetljenja. 

 

Odaberi Alcatel Pixi 4 Plus Power! 

3. Xiaomi Redmi Note 5A – solidan procesor i performanse  

Xiaomi Redmi Note 5A - solidan procesor i performanse

Xiaomi Redmi Note 5A lijepo je stiliziran mobitel s kombinacijom plastičnih i metalnih dijelova za elegantan i jednostavan izgled. Sam uređaj je tanak i sa čak tri utora za kartice pa istovremeno možeš imati dvije SIM kartice i memorijsku karticu. 

S ovim modelom dobit ćeš i solidne performanse s Qualcomm Snapdragon osmojezgrenim procesorom i 2GB radne memorije, sasvim dovoljno za multitaskanje. 

 

Odaberi Xiaomi Redmi Note 5A! 

4. Huawei Y6 2017 – nastavak uspješnog modela 

Huawei Y6 2017 – nastavak uspješnog modela 

Huaweijeva Y6 uspješnica sada je stigla i u najnovijoj verziji 2017! Uređaj kompaktne veličine i plastičnog tijela koji sjajno leži u ruci. Dizajn zahvaljujući kojem ćeš sa zadovoljstvom pokazati svoj novi Huawei Y6 2017

Baterija je kapaciteta od 3000 mAh, sasvim dovoljno  a uz Mediatek procesor pruža fluidan rad. 

Uz odlične zvučnike i prilagođavanje glasnoće te kvalitetan 5“ zaslon sigurno ćeš uživati u cjelodnevnom surfanju.

 

Odaberi Huawei Y6 2017!
 

 

Trebam_novi_mobitel

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel