Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 31. kolovoz 2018.

Igrice za pametne telefone unaprijeđene su u zadnjih nekoliko godina više nego i jedna tehnologija do sada. Nakon dolaska Android Nougat operativnog sustava i Vulkan API taj rast veći je nego ikad i više iOS nema primat u izradi vrhunskih igrica. 

Zato ti donosimo listu najboljih igrica za mobitel u 2018. godini koje moraš isprobati! 

Top sportske igrice za mobitele

1. FIFA Soccer

FIFA Soccer najnovija igra iz FIFA-ine franšize i uvjerljivo jedna od najpopularnijih igara na svijetu. Odaberi svoj savršen tim izboru više od 550 stvarnih timova, umirovljenih i aktualnih zvijezda. Grafika je jednostavno nevjerojatna, a sama igrica je besplatna uz mogućnosti nadoplate. 

2. NBA Live Mobile

NBA Live Mobile kombinacija simulacije i prave sportske igre. Igrači sami odabiru tim i zatim timovi igraju jedni protiv drugih. Jednostavne kontrole, solidna grafika. 

Jedino je relativno negativno da se radi o agresivnijoj verziji freemium igre. 

3. Rapala Fishing 

Rapala Fishing zanimljiva je igrica za sve digitalne ribiče. Možeš odabrati nekoliko lokacija za ribolov, jednostavne kontrole i dnevne turnire. Grafika je dosta kvalitetna i osigurava realistično 3D iskustvo. 

4. PES 2018

PES 2018 nova je nogometna igrica za pametne telefone i jedini pravi konkurent FIFA Soccer igrici.

Možeš stvoriti timove od stvarnih igrača, a kontrole su jednostavne za korištenje. 

5. Madden NFL Football 

Madden NFL Football je najpopularnija igrica američkog nogometa za pametne telefone. Solidna grafika, jednostavna igrica i najnoviji roosteri sigurno će te zabaviti ako si ljubitelj američkog nogometa.

Top akcijske igrice za mobitele

1. Madfinger games 

MADFINGER Gamers je jedna od najboljih i najzanimljivijih akcijskih igrica za mobilne telefone. Zapravo se radi o nekoliko naslova u jednoj igrici. Shadowgun je sci-fi pucačina, a The Dead Trigger i UNKILLED je pucačina sa zombijima i gomilom zadataka.

Igrica je besplatna, ali naravno za dodatne elemente tu je uvijek mogućnost doplate. 

2. NOVA Legacy

NOVA je prva first person shooter igrica na Androidu. Sama igrica ima dobro razrađenu sc-fi priču, mogućnost igranja više igrača odjednom i još puno toga. 

Moguće je preuzeti besplatnu verziju ili odabrati plaćanje za dodatne izazove. 

3. Critical Ops 

Critical Ops je igrica nove generacije, također first person shooters i definitivno jedna od najboljih. Besplatna je za preuzimanje uz doplatu. Dok se boriš s teroristima možeš odabrati različite lokacije i online multiplayer mogućnosti. 

4. Asphalt 

Asphalt je jedna od najpopularnijih igrica za utrke. Dobra grafika, idealno za solo igranje. Moguće je sakupiti više od 50 najboljih automobila na svijetu, ali i prilagoditi vozilo svojim željama. 

5. Sky Force Reloaded 

Sky Force Reloaded je najnovija igrica iz Sky Force franšize. Pokaži svoje letačke sposobnosti, pobijedi negativce i izbjegni projektile. 

Solidna grafika i besplatno za preuzimanje. 

Top trivia igrice 

1. Logo Game

Logo Game je idealna igrica za sve ljubitelje marketinga i pop kulture. U izboru 2285 svjetski priznatih brandova i logotipa sve što trebaš napraviti je prepoznati sliku i napisati ju ispravno u za to predviđena polja. 

2. HQ Trivia

HQ Trivia jedna je od najpopularnijih igrica 2018. Uključuje stvarne voditelje koji te ispituju pitanja uživo tijekom dana. Oni koji odgovore točno mogu nastaviti dalje s odgovaranjem, a koji odgovore netočno su eliminirani. Natjecatelji koji stignu do kraja dobivaju prave novčane nagrade. 

3. Trivia Crack

Trivia Crack igrica je koja je dostupna već neko duže vrijeme, a od 2015. je stalno u listi najboljih Google Play igara. 

U izboru od stotina tisuća pitanja na 20 jezika, možeš stvarati i svoja pitanja. Izazovi svoje prijatelje, ali i nepoznate sudionike. 

4. This or That

This or That je komična igrica u kojoj moraš odabrati u izboru jednog od dva scenarija. Pobijedit ćeš ako tvoj odgovor odabrala većina sudionika u igri. Namijenjena je starijim korisnicima, nikako ne djeci. 

5. 94%

Zabavna igrica u kojoj moraš pogoditi 94% odgovora na svako postavljeno pitanje. Primjerice, dobit ćeš neki scenarij i trebaš pronaći 94% odgovora koji odgovaraju tom scenariju. Sadrži stotine pitanja, nekoliko razina, a igrica se stalno osvježava novim sadržajem.

Top AR igrice za mobitele

1. Pokemon GO 

Pokemon GO napravila je pravu pošast u 2016. godini i tada su je imali svi koji su imali pametni telefon.

Iako je s vremenom popularnost igrice značajno pala još uvijek je vrlo solidna opcija za razbibrigu. Uključi proširenu stvarnost i skupi sve Pokemone. 

2. My Tamagotchi Forever 

Za sve one odrasle u 90-tima Tamagotchi priziva nostalgiju, a sad je dostupan i na pametnom telefonu. Zahvaljujući AR tehnologiji možeš izrađivati, prilagođavati i optimizirati Tamagotchi likove. 

3. Knightfall AR

Knightfall AR donosi ti srednji vijek i srednjovjekovne bitke gdje god da se nalaziš. Impresivne lokacije i interaktivna mapa osigurat će ti zabavu satima! Samo trebaš osigurati dovoljno veliku ravnu površinu.  
Igrica je besplatna. 

4. Zombies, Run!

Zombies, Run je fitness igrica. Radi tako da kreneš u šetnju ili na trčanje i sve dok se gibaš možeš otključati različite dijelove priče. Možeš ju koristiti i na traci za trčanje ako ti se ne ide van. 

Sama igrica je besplatna, ali možeš platiti za dodatne sadržaje.

5. Brickscape 

Brickscape je zanimljiva igra za mobitel koja izaziva nevjerojatnu ovisnost. Namijenjena je za Android pametne telefone i možeš ju igrati u svome domu ili bilo gdje gdje imaš ravnu površinu. 

Top edukativne i zabavne igre za djecu 

1. Endless kids game 

Endless kids game je kolekcija dječjih igara na jednom mjestu. Od igara izdvajamo Endless Alphabet i Endless Numbers. Edukativno, zabavno i jednostavno za igrati. 

2. LEGO Games

Iako je LEGO najbolji kada se igra s pravim kockicama, LEGO na mobitelu dostojna je zamjena. Uz različite naslove, stripove tu je čak i Star Wars igrica.

Igre su najviše avanturističke, ali jednostavne za naučiti i igrati. 

3. What's Up, Snoopy? 

What's Up, Snoopy? igrica je novijeg datuma. Uključuje omiljene dječje likove stripa Snoopy. Unutar igre nalazi se niz manjih igara koje se otključavaju kako igrač prolazi razine, a mogu igrati i dva igrača odjednom. 

Igra je potpuno besplatna bez oglasa ili potrebe za dodatnim kupovinama. 

4. Coloring Book for Creative Kids 

Coloring Book for Creative Kids je popularna je igrica za bojanje. U izboru možeš pronaći životinjske oblike, biljke i sretne scene. Dovoljno zanimljivo za zabavu djece svih uzrasta. 

5. Kids Doodle 

Kids Doodle je aplikacija za crtanje i šaranje u kojoj će sva djeca uživati. Posebno su zanimljive neonske boje na crnoj pozadini.

Slike se mogu sačuvati u galeriji, a čak se može pripremiti i prezentacija radova.
 

Naša preporuka mobitel idealan za gaming je pametni telefon s velikim zaslonom (>5.5"), velikom baterijom (>3000 mAh) i dovoljno radne memorije (> 3GB RAM). 

 

Izvor fotografije: Designed by chaay_tee

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Komentari (1)
mariom 24.04.2020.
Izvojio bi jos i game of thrones: beyond the wall igru koja je dostupna na Huawei AppGallery-u. stvarno dobra role playing igta, svakako preporucujem
Odgovori

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel