Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 07. siječanj 2022.

Od sada u našem webshopu mobis.hr možeš plaćati i putem KEKS Pay aplikacije. Što je KEKS Pay, kako radi te kako izgleda proces plaćanja, pročitaj u nastavku.

Što je KEKS Pay?

KEKS Pay je mobilna aplikacija za plaćanje koju je razvila Erste banka, a omogućuje ti jednostavno slanje i primanje novca, plaćanje računa, dijeljenje troškova s drugima unutar aplikacije, plaćanje parkinga, punjenje ENC-a i uplate donacija bez obzira u kojoj banci imaš račun. KEKS Pay ti također omogućuje i plaćanje u svim fizičkim i Internet trgovinama koje podržavaju plaćanje putem aplikacije, a među njih od sada spada i mobis.hr!
Plaćanje putem aplikacije obavlja se bez ikakvih naknada te je u potpunosti sigurno tako da na našem web shopu plaćanje KEKS Pay-om možeš obavljati bezbrižno.

 


 

Kako izgleda proces plaćanja?

Proces plaćanja putem KEKS Pay aplikacije vrlo je jednostavan. Kada si proizvode koje želiš kupiti dodao u košaricu, pritisni Dovrši kupovinu te nakon unosa osobnih podataka odaberi KEKS pay kao način plaćanja. Pritiskom na gumb Potvrdi i naruči na ekranu će ti se pojaviti QR kod. Otvori aplikaciju te pritiskom na gumb u sredini odaberu opciju Skeniraj QR kod. Skeniraj kod na ekranu i to je to. Tvoja kupnja obavljena je brzo, jednostavno i sigurno bez zamornog prepisivanja podataka s kartice.

Podsjećamo da osim KEKS Pay aplikacijom, u našem web shopu također možeš plaćati i putem virmana i opće uplatnice, pouzećem u gotovini, karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Inspire, Diners, Premium Visa ili Discover te putem PayPal-a.

 

Pogledaj ponudu i ispobaj novi način plaćanja!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel