Košarica 0 Košarica je prazna 0
Kategorije Zatvori
Datum objave: 05. studeni 2021.

U mobis.hr ponudu uvrstili smo novi brend Renewd, kojima je cilj dati korištenim uređajima drugi život, sve u cilju očuvanja planeta. Svaki od uređaja prolazi sve potrebne kontrole, sadržava sve originalne dijelove i imat dvije godine jamstva. Neki od brendova koji će se naći u ponudi su iPhone, Fitbit, Pixel i Galaxy.

Što očekivati od uređaja?

Što se tiče Apple pametnih telefona, svaki uređaj mora proći vrlo stroge uvjete i kontrole te je od velike važnosti da je svaki dio originalan. Također, svaki dio koji se mijenja kod pametnog telefona provjerava se kroz 83 glavnih značajki. Kapacitet baterije provjerava se od strane Official Software koja uvijek mora biti u najboljem stanju prema uputama proizvođača. Renewd nabavlja dijelove od certificiranih Apple proizvođača te moraju biti održivi i najbolje moguće kvalitete.

Svaki detalj i kod hardwear-a i softwear-a temeljito su provjereni i samo oni sa minimalnim znakovima korištenja mogu se ponovno koristiti. Svaki Renewd uređaj dostavlja se u vlastitom održivom pakiranju. Ukoliko ti se nešto i dogodi sa uređajem, ne brini jer te čeka 2 godine jamstva i besplatan prikup uređaja. Svaki kupac svoje jamstvo može potvrditi online, gdje se također nalaze točne i jednostavne upute kako uređaj vratiti.

Renewd je jedini brend koji će korištenim uređajima dati novi život isključivo prema standardima i pravilima proizvođača. Također rade sa tri različita servisna centra koja su službeno odobrena od Apple-a.
 

Pogledaj ponudu već danas

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter

Među prvima saznaj za akcije i rasprodaje! Mi brinemo za tvoje podatke.