Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 31. kolovoz 2016.

Trenutno se nudi zaista velik izbor različitih aplikacija pa vam donosimo pregled najvažnijih.

1. WhatsApp

WhatsApp jedna je od najpopularnijih aplikacija za komuniciranje instant porukama. Osim tekstualnih poruka nudi vam slanje fotografija, videa, kratkih glasovnih zapisa čak i poziva. Kako bi komunicirali putem WhatsAppa sve što trebate je internetska veza.

Ako trenutno nemate dostupnu podatkovnu vezu, aplikacija sprema Vaše poruke do trenutka kada ćete ona opet biti dostupna. Također, omogućava stvaranje grupnih razgovora koji su idealni za slanje svih informacija.

2. Viber

Ova aplikacija promijenila je telefonske pozive diljem svijeta. Aplikacija se povezuje s vašim Viber kontaktima i omogućava besplatno komuniciranje putem Interneta. Iako ju inicijalno najveći broj korisnika upotrebljavao za pozive, postala je izrazito popularna za slanje poruka.

Korisnicima se svidjela odlična mogućnost razgovora putem simpatičnih emotikona i stikera kojih je svakim danom sve više. S njima je moguće igrati i različite igre uz koje možete zarađivati i žetone.

3. PlayStation Messages

Ovo je aplikacija namijenjena upravo za gamere jer omogućuje komuniciranje sa svim prijateljima vašim koji se igraju na Playstationu. Možete vidjeti korisnike koji su online te one koji trenutno igraju. Šaljite grupne ili privatne poruke svojim kontaktima i poboljšate iskustvo igranja.

4. Telegram

Budući da možete postaviti samouništavanje poruka, aplikacija je idealna za sve koji se boje da bi njihove poruke mogle stići u krive ruke. Puno je truda uloženo i u kriptiranje te sigurnosne postavke. Telegram možete povezati s cloudom što omogućuje nesmetano razgovaranje na bilo kojem vašem uređaju.

5. WeChat

Jedna od najpopularnijih kineskih aplikacija za komuniciranje putem poruka ima oko 440 milijuna korisnika od čega ih je čak 70 milijuna izvan Kine. Uz standardne mogućnosti poput video poziva, slanja poruka i multimedijskih sadržaja, aplikacija nudi ''radar'' za pronalaženje prijatelja u blizini. Također, poveziva je i s pametni satovima.

6. Messenger

Facebook Messenger je prethodno bio integrirani dio Facebooka, a zatim su ga odvojili kao samostalnu aplikaciju. Omogućava komuniciranje s vašim prijateljima putem tekstualnih poruka, video poziva ili dijeljenja sadržaja. Više ne morate brinuti o brojevima telefona i drugim kontaktima, željenu osobu jednostavno kontaktirajte putem Messengera.

 

Pametni telefoni poput Huawei Y5 odličan su izbor za sve koji žele tipkati cijeli dan! Četverojezgreni procesor pruža veliku brzinu rada i odlično iskustvo korištenja uređaja.

 

Otkrijte Huawei Y5!

 

Izvor fotografija: Pixabay. Copyright and licence: Free to Use.

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel