Košarica 0 Košarica je prazna 0
Datum objave: 13. svibanj 2022.

Kako se bliže vrući ljetni mjeseci, tako se i temperature svakim danom sve više podižu. Iako svi volimo uživati u suncu i lijepom vremenu, boravak u zatvorenom prostoru pri visokoj temperaturi može biti prilično neugodan.

Srećom, mobis.hr je tu za tebe. 
Kako bi se pripremio za nadolazeće vruće ljeto, kod nas možeš odabrati jedan od vrhunskih LG klima uređaja uz koje ćeš moći uživati i kada si u zatvorenom.
Sve o prednostima i našoj ponudi odličnih LG uređaja pročitaj u nastavku!

 

Učinkovitost i štedljivost

LG klima-uređaji koriste se SMART Inverter Compressor tehonogijom kako bi prostor ohladili i do 40% brže od standardnih klima-uređaja bez inverterskog kompresora, a pritom štede 70 više energije tako da ćeš svoj prostor uvijek ohladiti brzo, učinkovito i uz malu potrošnju.
Također, kompresor rad gotovo nečujno tako da je cijeli uređaj iznimno tih pa se uz njega bez problema možeš opustiti i spavati.
Osim što tijekom ljetnih mjeseci služi kao rashladni uređaj, tijekom zime će jednako brzo i učinkovito grijati tvoj prostor, tako da ti stoji na raspolaganju tijekom cijele godine.
Potrošnju energije možete nadzirati na samom uređaju te njome upravljati – mijenjati način rada ovisno o broju osoba u prostoriji i razini aktivnosti te prilagoditi kapacitet hlađenja. Pouzdanost i dugotrajnost rada kompresora osigurani su 10-godišnjim jamstvom, tako da ne moraš brinuti da će ti se uređaj pokvariti

 

Čistoća i svježina

LG klima-uređaji sadrže Pre Filter koji zadržava velike čestice prašine, a UVnano tehnologija uklanja 99,9% bakterija pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator za strujanje zraka u svakom trenutku generirao čist i svjež zrak.  Također, Plasmaster Ionizator+ oslobađa ione koji se vežu za štetne čestice u tvom prostoru te uklanjaju 99% prianjajućih bakterija i neugodnih mirisa u tvom prostoru.
Kao dodatna potpora brizi o zdravlju, tu je i mikrofiltar koji uklanja štetne mikročestice, alergene i čestice koje mogu uzrokovati bolesti dišnog sustava, a zamjena filtra je brza i jednostavna.
Uređaj ima i sposobnost automatskog čišćenja koja radi na principu sušenja vlage iznutra na izmjenjivaču topline te sterilizacijom kako bi uvijek ostao čist.

Upravljanje pomoću aplikacije

Uz pomoć LG SmartThinQ™ aplikacije možeš se povezati na svoj klima-uređaj te upravljati njime na daljinu, a također, na samom uređaju možeš kontrolirati i upravljati potrošnjom energije te podešavati različite načine rada i funkcije ovisno o aktivnosti u prostoriji, broju ljudi koji u njoj boravi i slično. Također, putem aplikacije možeš paliti i gasiti uređaj te postavljati željenu temperaturu, a članovi obitelji mogu pohraniti svoje željene temperaturne uvjete te ih aktivirati kada god žele. Povrh ovoga, putem funkcije Google Assistant, uređajem možeš upravljati i jednostavnim glasovnim naredbama.

 

Kupi danas i darujemo ti 5 godina jamstva!

Kao što vidiš, LG klima-uređaji imaju cijeli niz naprednih tehnoloških karakteristika kojima tvoj život i boravak kod kuće mogu učiniti puno ugodnijim i kvalitetnijim, a uz to će se svojim modernim dizajnom prilagoditi svakom tipu interijera.
No, ukoliko si i dalje u nedoumici oko kupnje klima-uređaja i koji odabrati, povrh svega navedenog te uz već spomenuto 10-godišnje jamstvo na Dual Inverter motor

Kupi Lg klimu u periodu od 9. svibnja do 31. prosinca 2022. i dobivaš 5 godina promotivnog jamstva za sve klima-uređaje za stambene prostore!


 

Želim LG klimu!
 

Želimo čuti tvoje mišljenje, javi nam se.

Ovdje možeš vidjeti naš bonton komentiranja.

Ocijeni članak

Tvoj email koristit će se samo u svrhu odgovaranja na komentar te neće biti vidljiv drugim korisnicima. Tvoje ime i prezime prikazat će se kao puno ime i prvo slovo prezimena (npr. Ivan I.).
Nema komentara. Budi prvi!

Prijavi se na newsletter i saznaj sve novosti i najbolje ponude!

Upiši svoju mail adresu nakon čega ćemo ti poslati aktivacijski link. Klikom na link potvrđuješ svoju adresu  

Zatvori

Tvoja privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na tvoje uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možeš urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitaj u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook messenger 

Live chat

Sendgrid

Jeftinije.hr - sMind ankete i certifikati

Mailchimp

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Zopim chat

Facebook pixel